Nederlands

10 x Het leukste zomer speelgoed!

De zomer is de perfecte tijd om naar buiten te gaan en nieuwe avonturen te beleven. En wat maakt die avonturen nog beter? Het juiste zomer speelgoed natuurlijk! Bij Fantastic Gifts richten we ons op duurzaam speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook zorgt dat jouw kind creatief bezig is en op ontdekkingstocht gaat. In dit artikel delen we 10 x leuk zomer speelgoed uit onze collectie!

1. Natuur survival armband

Bereid je voor op elk avontuur met de rode survival armband of de blauwe survival armband. Met deze armband ben je klaar voor ieder avontuur dankzij het ingebouwde kompas. De armband is functioneel en perfect voor kleine avonturiers die klaar zijn om de wereld te verkennen. 

2. Multi-functioneel zakmes

Elke avonturier heeft natuurlijk goed gereedschap nodig. Ons multi-functionele zakmes biedt tal van mogelijkheden om de natuur te ontdekken. Van snijden tot meten, je kunt het met dit zakmes allemaal.

3. Regenboog vliegzak

Ontwikkel weerstand en behendigheid met de regenboog vliegzak. Gooi hem met de opening door de lucht en laat hem zo zweven. Dit zorgt voor urenlang speelplezier. Ideaal voor een dagje naar het strand of in het park, maar de vliegzak is ook voor binnen geschikt!

Tip! Bekijk hier al ons buiten speelgoed

4. Zachte boomerang

Een boomerang is veilig en leuk voor kinderen van alle leeftijden! Al helemaal met onze zachte boomerang. Gooi ‘m van je af en zie hoe hij altijd terug weer komt. 

5. Stuiter je weg door de zomer

Onze collectie stuiterballen zorgt voor een hoop vermaak. Kies je voor een groene stuiterbal, een paarse stuiterbal of een roze of oranje stuiterbal? Of toch een stuiterbal met roze eenhoorn, een stuiterbal met een paarse eenhoorn of een stuiterbal met een poes of konijn erop? De keuze is reuze!

 

Zomerblog | Fantastic Gifts

 

6. Racewagen kinetic kit

Houdt jouw kind van bouwen? Dan is de racewagen kinetic kit perfect! Dit is niet alleen heel leuk zomer speelgoed, maar zorgt ook voor een hele leerervaring. Met deze racewagen laat je je kind zijn of haar eigen racewagen bouwen én de principes van beweging en snelheid ontdekken.

7. Multitool sleutelhanger

Voor de kleine ontdekkingsreizigers is de multitool sleutelhanger ideaal! De sleutelhanger is gemaakt van sterk staal en heeft maar liefst tien handige functies. Het is een compact gereedschap dat altijd van pas komt tijdens avonturen in de buitenlucht.

Zoek je iets anders zoals cadeaus voor onderweg? Ook dat vind je in onze webshop!

8. Houten vangspel

Met het houten vangspel is het doel om een bal in het hoofd van de poes op de stok te krijgen. Dit is een perfecte combinatie van plezier en behendigheid. Hiermee verveel je je niet snel en het is ideaal vermaak voor zonnige dagen in de tuin.

9. Krabbelkäfer ontdekkingsspeelgoed

Met de Krabbelkäfer serie, waaronder het insectenoog van een bij, insectenoog van een vlinder of insectenoog van een lieveheersbeestje, lijkt het alsof je door de ogen van een insect kijkt! Perfect voor jonge biologen die graag de wereld om hen heen verkennen.

10. Kegelspel

Het kegelspel lijkt op bowlen, maar dan in het klein, en is een leuke manier om actief te blijven en plezier te hebben met het hele gezin. Dit spel is leuk voor zowel binnen als buiten!

Wat is jouw favoriete zomer speelgoed?

Deze zomer staat in het teken van ontdekking en plezier. Met ons duurzame zomer speelgoed kun je eindeloos genieten van de buitenlucht, leren over de natuur en onvergetelijke herinneringen maken. Voor vragen of advies staan we voor je klaar. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)6 81547964 of mailen naar info@fantasticgiftsshop.nl.
Laat een reactie achter
Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Andere leuke schoencadeautjes

Andere leuke schoencadeautjes