Nederlands

Leukste schoencadeautjes op een rij!

Pepernoten, liedjes, kleurrijke tekeningen en schoentjes voor de haard… De goedheiligman is weer op Nederlandse bodem! En dat betekent dat het tijd is om een verlanglijstje te maken. Wij zetten de leukste sinterklaas schoencadeautjes op een rij.

Wat zijn leuke schoencadeautjes?


Als in de ochtend blijkt dat Ozosnel de wortel en suikerklontjes heeft opgegeten en de Sint de tekeningen mee heeft genomen naar het Grote Pietenhuis is de spanning van de gezichtjes af te lezen. Wat zou er in het schoencadeautje zitten? 

  • Puzzels
    Vermakelijk speelgoed dat ook het denkvermogen stimuleert? Ga voor een puzzel. Wat dacht je van een 3D puzzel of een puzzel met één of meerdere lagen?

  • Spelletjes
    Wie houdt er niet van een gezelschapsspelletje op z’n tijd? Domino, Memory of een potje Yatzee… Dat wordt gegarandeerd een gezellige familieavond!

  • Leesplezier
    Voor jong en oud geldt: niets gaat boven het plezier van een mooi prentenboek. Een handig leeslampje en een leuke boekenlegger erbij en de leeservaring is compleet.

  • Knuffels
    Pluche vriendjes kun je nooit genoeg hebben! Van onweerstaanbare dino-knuffels tot magische draken & eenhoorns. Er zijn ook andere indrukwekkende wilde dieren zoals een leeuw, olifant, giraffe of pandabeer. Breid jouw verzameling uit en ontdek nog meer schattige huis- en boerderijdieren om je knuffelwereld compleet te maken! 

  • Muziek
    Als Ed, the Cat van huis is, dansende muizen op tafel. Waarom niet meespelen op je eigen xylofoon in regenboogkleuren? Met een muzikaal cadeautje zit je altijd goed.

Schoencadeautjes onder de 5 euro


Een sinterklaas schoencadeautje hoeft niet duur te zijn. In ons assortiment vinden de Sint en zijn Pieten een schatkist vol cadeautjes onder de 5 euro. Goed voor de portemonnee, plezier gegarandeerd. 

Gummetjes voetbal: schuif een voetbalspeler op een potlood en speel samen met een vriendje tafelvoetbal. Natuurlijk is het ook mogelijk om foutjes weg te gummen.

Uithaksetjes: Met deze uithaksets kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en ontdekken ze de wereld om hen heen op een leuke en leerzame manier. De uithaksets zijn verkrijgbaar in zes verschillende thema's: fossielen, mineralen, munten, tanden, schedels en haaientanden.

Stuiterballen: een leuk en veelzijdig speelgoed dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Ze zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden en kunnen helpen om de motoriek, coördinatie en balans te verbeteren.

Nijntje notitieblaadjes: de zelfklevende, vrolijke notitieblaadjes zijn perfect voor leuke tekeningetjes, versjes of andere boodschappen.
 

Schoencadeautjes kopen


Zodra ze in het land zijn, gaan Sint en Piet aan de slag. Met het zoeken naar de allerleukste cadeautjes. In onze webshop slagen ze altijd. Er is namelijk iets voor elk budget én leeftijd. Kijk zelf maar eens…

 

    Laat een reactie achter
    Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    Andere leuke schoencadeautjes

    Andere leuke schoencadeautjes